Nyikos Katalin az év lízingszakembere

15 éves lízingszakmai tevékenységének az elismeréseként is az idei évben Nyikos Katalint, a Deutsche Leasing Hungaria igazgatósági tagját, a Lízingszövetség alelnökét választották meg „Az év lízingszakemberének”.

A Magyar Lízingszövetség által 2012-ben alapított, a Deloitte Zrt. által névadóként támogatott „Deloitte – Az év lízingszakembere” díjat idén Nyikos Katalin, a Deutsche leasing Hungária igazgatósági tagja vehette át a szövetség szokásos éves rendezvényén, a Lízing Szakmai Napokon.

nyikoskatalin.jpg

A Díj célja, hogy évente elismerésben részesítsen egy olyan kivételes személyiséget, aki az adott évben tevékenységével kiemelkedően hozzájárult a lízingszakma fejlődéséhez – mondta annak átadásakor Veszprémi István, a Deloitte adó- és jogi tanácsadási részlegének partnere.

Nyikos Katalin 15 éve dolgozik mára a lízingszakmában, és azt megelőzően is a pénzügyi szektorban tevékenykedett. Kiemelkedően magas szintű szakmai ismeretei, aktivitása és példamutató emberi hozzáállása, közvetlen kapcsolatteremtési képessége egyaránt elismerésre méltó – mondta a díjátadó kapcsán Lévai Gábor, a Lízingszövetség főtitkára.

A díj odaítélésekor fontos szempont volt, hogy Nyikos Katalin hosszú éveken keresztül vett rész a Deutsche Leasinget itthoni felépítésében, és a társaság a biztos alapokon állva stabilan vészelte át a válság nehéz időszakát.